Koop tickets nu

Zomervreugde gaat Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Veelgestelde vragen

Terug
 • Zijn er lockers aanwezig?

  Ja, er zijn voldoende kleine en grote lockers op het terrein aanwezig en je kunt deze daar ter plekke huren.

  Is er een time-table bekend?

  Deze vind je hier: https://framedfestival.nl/time-table/ (kopieer en plak deze link in je browser om naar deze pagina te gaan)

  Gaat het Zomervreugde gaat Framed festival door?

  Zomervreugde gaat Framed zal plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 september. Vrijdag 24 september komt helaas te vervallen. Heb jij een weekend- of vrijdag ticket? Dan ontvang je van ons een e-mail met meer informatie.

  Wanneer is het Zomervreugde gaat Framed Festival?

  Het Zomervreugde gaat Framed Festival 2021 vindt plaats op zaterdag 25 september en zondag 26 september 2021.

  Waar is het Zomervreugde gaat Framed Festival?

  Het Zomervreugde gaat Framed Festival vindt plaats op Papendal Arnhem.
  Het adres is:
  Papendallaan 9
  6816 VD Arnhem

  Wat zijn de tijden van het festival?

  Het festival duurt zaterdag en zondag van 12:00 tot 23:00 uur.

  Wat is de minimum leeftijd?

  Zomervreugde gaat Framed Festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Minderjarige bezoekers dienen gedurende het evenement onder toezicht te blijven van een volwassenen.

  Identificatie

  Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar het Zomervreugde gaat Framed Festival. Houd er rekening mee dat een kopie van een identiteitsbewijs niet volstaat als een geldig legitimatiebewijs. Het is enkel geldig om jezelf te identificeren met een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

  Ik wil graag mijn kinderen meenemen naar het evenement, gelden er aparte tarieven voor kinderen?

  Ja, voor kinderen tot 3 jaar is toegang gratis. Voor kinderen ouder dan 3 jaar is er een kidsticket verkrijgbaar van €12,50.

  Wat zijn jullie maatregelen omtrent COVID-19?

  De maatregelen vind je hier: https://framedfestival.nl/covid-19/

  Wat gebeurt er als het evenement niet door kan gaan i.v.m COVID-19?

  Als het festival niet door kan gaan vanwege COVID-19, dan krijgt iedereen de kans om een refund aan te vragen Voor een eventuele refund garanderen wat dat het volledige aankoopbedrag binnen 4 weken is teruggestort.

  Is het Zomervreugde gaat Framed Festival geschikt voor mindervaliden?

  Bijna alle delen van het festival zijn toegankelijk voor rolstoelen. Daarnaast is er ook een invalidentoilet voorzien. Heb je vragen over de toegankelijkheid voor mindervaliden? Neem dan contact op met Zomervreugde (info@zomervreugdefestival.nl).

  Is Papendal bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer?

  Zeker weten! Met de auto via de A50 en de A12. Papendal ligt namelijk vlakbij deze snelwegen. Of met de bus, lijnen 10 (niet op zaterdag en zondag) en 105. Plan je route via www.9292.nl.

  Kan ik parkeren op Papendal?

  Jazeker. Hoewel we bezoekers uit de omgeving nog steeds stimuleren om met de fiets te komen, is er bij het evenemententerrein parkeerruimte beschikbaar. En met een ticket voor de BMX Supercross of het festival mag je hier gratis parkeren!

 • Wordt de naam op mijn ticket gecontroleerd bij binnenkomst?

  Nee, de tickets zijn niet naamsgebonden.

  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets voor het Zomervreugde gaat Framed Festival worden verkocht op deze website via framedfestival.nl/tickets.

  Ik heb mijn ticket van Zomervreugde Festival 2020 bewaard

  Allereerst, superveel liefde naar jou! Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gesteld over wat er met deze tickets gebeurt. Geen mail ontvangen? Controleer dan nog even je spam.

  Help! Ik heb mijn ticket nog niet ontvangen!

  De tickets voor het festival zijn op 2 september uitgestuurd. Controleer je mailbox en je spam of je deze hebt ontvangen. Niets ontvangen? Vraag de tickets dan op via resend.cmtickets.com

  Ik heb een refund aangevraagd voor Zomervreugde Festival 2020, wanneer krijg ik mijn geld terug?


  De terugbetaling zal uiterlijk een maand na 3 juli 2021 plaatsvinden.

  Moet ik mijn ticket uitprinten?

  Nee. Sterker nog: bespaar de bomen en print je ticket niet uit! Tickets kunnen vanaf je telefoon gescand worden. Zet de helderheid van je scherm wel zo hoog mogelijk zodat de barcode goed zichtbaar is.

  Ticket kwijt?

  Geen probleem! Je kunt je ticket(s) makkelijk terugvinden via https://resend.cmtickets.com/nl

  Andere vragen over je ticket?

  Voor andere vragen over je ticket kun je terecht bij https://support.cmtickets.com/nl#

 • Kan ik naar binnen en naar buiten gedurende het Zomervreugde gaat Framed Festival?

  Het is per dag helaas niet mogelijk om gedurende het festival het terrein te verlaten en vervolgens weer naar binnen te gaan. Heb je een weekendticket gekocht en verblijf je niet op de de camping? Dan kun je tussendoor gewoon thuis slapen.

  Tot hoe laat kan ik naar binnen?

  Het is per dag mogelijk om met een geldig toegangsbewijs tot 21.00 het festivalterrein te betreden.

  Eten & Drinken

  Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het Zomervreugde gaat Framed Festival. We hebben een uitgebreid aanbod aan diverse (lekkere en gezonde) gerechten en drankjes. Ben je vegetarisch, vegan of eet je glutenvrij? Ook hierin is ruimschoots voorzien op ons festival. Heb je voedsel allergieën of andere vragen over het eten? Je kunt hierover contact met ons opnemen via info@zomervreugdefestival.nl

  Is er gratis drinkwater?

  Op het Zomervreugde gaat Framed Festival zijn er diverse tappunten waar je je beker gratis kunt vullen met water.

  Hoe kan ik betalen op het festival?

  Het Zomervreugde gaat Framed Festival werkt met een muntensysteem.

  Drugs

  In het bezit zijn of verkopen van hard- en softdrugs is verboden op het Zomervreugde gaat Framed Festival. Bij overtreding zal de desbetreffende persoon overhandigd worden aan de politie.

  EHBO

  Er is eerste hulp aanwezig op het Zomervreugde gaat Framed Festival Voel je vrij om langs te komen voor benodigdheden zoals aspirines, pleisters of hulp bij drugs gerelateerde zaken. Heb je iets verkeerds gebruikt of teveel gedronken? Wees niet bang om dit te delen met het EHBO-personeel; deze behandelen eenieder strikt vertrouwelijk en delen deze informatie niet met derden.

  Medicijnen

  Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen naar het Zomervreugde gaat Framed Festival in combinatie met een doktersvoorschrift.

  Zonnebrand

  Het is toegestaan om zonnebrandcrème mee te nemen naar het Zomervreugde gaat Framed Festival. Let op: dit is niet toegestaan in een spuitfles, dus alleen in spray.

  Lost & Found

  Ben je iets verloren, of heb je iets gevonden op het Zomervreugde gaat Framed Festival? Neem even contact op met info@zomervreugdefestival.nl. Het werkt het beste om even een foto/screenshot te sturen van hetgeen je verloren bent / gevonden hebt. Een paar dagen na het festival zullen alle gevonden voorwerpen op onze Facebook pagina gedeeld worden.

  Huisregels

  De huisregels van het Zomervreugde gaat Framed Festival kun je hier vinden en hier: https://framedfestival.nl/campingreglement/ het campingreglement.

 • Vanaf waar en hoevaak rijden de pendelbussen?

  De gehele dag door om het kwartier vanaf Arnhem Centraal: Sonsbeekzijde. Let op! Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar in onze ticketshop.

  Fiets

  Het is maar 20 min fietsen vanaf Arnhem CS. Ideaal als je geen zin hebt om te rijden en de files wilt mijden. Moeder Natuur doet een vreugdedans. Scheelt dat je geen moer? Dan is er natuurlijk ook ander vervoer.

  Auto

  Navigeer naar Papendallaan 8, Arnhem en volg de parkeerborden voor Zomervreugde gaat Framed. Tickets koop je via: framedfestival.nl/tickets

 • Pers

  Wil je graag langskomen om iets te schrijven, te vloggen of fotograferen op/over het Zomervreugde gaat Framed Festival? Schroom niet om contact op te nemen via info@zomervreugdefestival.nl Let op: we maken een selectie, dus aanmelden garandeert persaccreditatie.

  Contact

  Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Zomervreugde (info@zomervreugdefestival.nl).

Bijbehorende tags

contact