Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Veelgestelde vragen

Terug
 • Is het Framed Festival geschikt voor mindervaliden?

  Jazeker, het festival is geschikt voor mindervaliden.

  Ik ben nog niet zo bekend met BMX, kan ik tijdens het evenement laagdrempelig kennismaken met de sport?

  Zeker weten. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk om een kijkje te komen nemen op vrijdag tijdens de BMX Talenten Cup en de officiële trainingen van de toppers. De toegang is gratis op vrijdag. Ben je een liefhebber van muziek, cultuur en lekker eten dan kun je ook het festival bezoeken (zie Side Events). Als festivalganger heb je namelijk gratis toegang tot de staantribune van de BMX Supercross. Zo geniet je van het festival en kun je kennismaken met de BMX sport!

  Ik wil graag mijn kinderen meenemen naar het evenement, gelden er aparte tarieven voor kinderen?

  Ja, voor kinderen tot 4 jaar is toegang gratis. Kinderen tot 1,40m betalen het kidstarief van €2,50 per kaartje. Voor kinderen groter dan 1,40m geldt het reguliere tarief.

  Is Papendal bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer?

  Zeker weten! Met de auto via de A50 en de A12. Papendal ligt namelijk vlakbij deze snelwegen. Of met de bus, lijnen 10 (niet op zaterdag en zondag) en 105. Plan je route via www.9292.nl.

  Kan ik parkeren op Papendal?

  Jazeker. Hoewel we bezoekers uit de omgeving nog steeds stimuleren om met de fiets te komen, is er bij het evenemententerrein parkeerruimte beschikbaar. En met een ticket voor de BMX Supercross of het festival mag je hier gratis parkeren!

Bijbehorende tags

contact