Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Tricking

Duik tijdens Framed in de wereld van Tricking! De inspirerende trainers van Stichting Common Ground verzorgen op 10, 11 en 12 mei open workshops en shows voor jullie! Common Ground is een sterke community uit Arnhem en omstreken rond sporters uit tricking, freerunning en calisthenics (lees meer over hun onder freerunning).

Wat is tricking? (Martial Arts) Tricking is een mixsport van meerdere Martial Arts (zoals Taekwondo, Kungfu, Capoeira etc.) en acrobatiek (zoals Turnen, Breakdance etc.) waarbij alle elementen naar eigen stijl en voorkeur worden toegepast. Deze snelgroeiende sport heeft het spectaculaire imago van salto’s, traptechnieken en stunts die vaak als onmogelijk gezien worden. Hiervoor heb je niks nodig behalve je eigen lichaam. Aan de hand van “tricks” die je zo mooi mogelijk aan elkaar koppelt krijg je een vette flow of combinatie.

Kom naar de workshops op Framed en land je eerste trick op onze nieuwe Airtrick want ook JIJ bent hiertoe in staat wanneer je hier de wilskracht voor hebt! Voor de creatievelingen, voor de durvers en grensverleggers , voor de mensen die willen leven in het moment. Voor mensen die zich willen begeven in een inspirerende en open community waarin afkomst en sociale achtergrond niet van belang is. Laat je inspireren en motiveren door de groep en je zult zien dat je in een mum van tijd tot nieuwe “hoogtes” zult komen! Welkom in de wereld van Tricking!

Meer informatie over onze groep en de sport vind je op www.thecommonground.nl. En check verder onze instagram: @commongroundgym.
Wij zien je op Framed!