Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

The Double Collective

The Double Collective

The Double is een dansvoorstelling van de The Double Collective. In een achtbaan van emoties en machtspelletjes komen twee identieke mannen elkaar tegen op de dansvloer. Na de eerste schrik dagen Gihan Koster en Terencio Douw elkaar fysiek uit, tonen hun kracht en delen hun kwetsbaarheid. Ze dansen met elkaar, voor elkaar, en door elkaar, ontdekken wie zij zijn en hoe de wereld hen ziet. Maak kennis met dit collectief waar ook choreograaf Dalton Jansen deel van uit maakt.

Credits
Choreografie: Dalton Jansen
Dans: Gihan Koster, Terencio Douw

Dalton gaf onlangs in het kader van Kunstbende Gelderland een workshop en start volgend jaar een productie met dansers uit verschillende dansacademies waaronder ArtEZ.

Cultuur Oost is het Gelders netwerk- en expertisecentrum voor kunst, cultuur en samenleving. Zij werken aan de provinciale ambities op het gebied van cultuureducatie, cultuurparticipatie en talentontwikkeling. In dat kader presenteert zij op zondag twee de twee top urban dansgezelschappen 155 en The Double Collective en de winnaars van Kunstbende. Ze maken de verbinding met sport en cultuur, en daar past de workshop van Haico van Dijk goed bij.

Optreden
Datum: zondag 12 mei
Tijd: 17.00 – 17.45 uur
Locatie: theatertent, Urban Ground

Foto: Hans Hordijk

Bijbehorende tags

Framed Festival Side events