Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Roots

Als je wilt groeien, is het essentieel om te weten waar je vandaan komt. Op basis van een stevige fundering is het immers een stuk eenvoudiger om verder te bouwen. Dat is waar choreograaf Ruben Chi zich door liet inspireren bij het maken van deze urban dance performance. Waar liggen jouw roots?

Credits
Producent & productie: Studio26
Choreografie: Ruben Chi
Dans: professionele dansers Studio26; Joey ‘Bugs Bunny’ Janssen, Natascha DK, Chayennah ‘Poca’ Batlajar, Jinko Joshu, Janne Groen, Melano ‘Nemaru’ Bruinhart, Enya Kwerreveld, Luuk ten Harkel, N’kia Landburg, Rowley Silver, Cassedy Perreira, Grace Hardt

Studio26 is expert op het gebied van urban dans. Zij is de grondlegger van het mbo-onderwijs in urban dans in Nederland. In samenwerking met Rijn IJssel verzorgt zij al ruim 10 jaar de mbo-dansopleidingen Urban en Show Allround. Daarnaast organiseert ze diverse culturele evenementen en voorstellingen en programmeert zij professionele podiumkunst op grote en kleine podia door heel Nederland.

Ruben Chi is een internationaal gerenommeerd urban danschoreograaf en vormt een vast onderdeel van het team bij Studio26. Ruben trad als danser op bij diverse artiesten, waaronder Armin van Buuren, Candy Dulfer en Ladies of Soul. Met Blaze the show en zijn eigen dance crew Ghetto Funk Collective toerde hij de hele wereld rond. Ook won hij diverse internationale dans battles, waaronder Juste Debout.

Optreden
Datum: zondag 12 mei
Tijd: 16.00 – 16.45 uur
Locatie: theatertent, Urban Ground

Foto: Gerrit Bakker

Bijbehorende tags

Framed Festival Side events