Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Haiko van Dijk

Als B-boy begon Haico op straat en richtte al snel zijn eigen crew (Ill Skill Squad) op, die inmiddels landelijke bekendheid geniet. Met zijn groep 155 speelde hij in humoristische allround dans shows, Lowlands, Sziget en bijna alle theaters in Nederland plat. Ook maakte hij deel uit van de succesvolle show Episch van 155. Afgestudeerd als master of contemporary choreography verzorgt Haico ook clinics en lessen voor verschillende dansacademies in het land.

“Mijn passie is het coachen van mensen om hun bewegingsdromen waar te maken. Iedereen zit anders in elkaar en heeft een andere input nodig om het beste eruit te krijgen. Dit is een uitdaging die ik elke keer weer graag aan ga. Samen zoeken we de grens op, om hem vervolgens te verleggen.”

Laat je uitdagen en doe mee met de workshop van Haico!

Credits
Cultuur Oost is het Gelders netwerk- en expertisecentrum voor kunst, cultuur en samenleving. Zij werken aan de provinciale ambities op het gebied van cultuureducatie, cultuurparticipatie en talentontwikkeling. In dat kader presenteert zij op zondag twee top urban dansgezelschappen en de winnaars van Kunstbende. Ze maken de verbinding met sport en cultuur, en daar past de workshop van Haico van Dijk goed bij.

Workshop
Datum: zondag 12 mei
Tijd: 15.00 – 15.45 uur
Locatie: theatertent, Urban Ground

Bijbehorende tags

Framed Festival Side Event