Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Pump Battle Series

Bekijk de toppers in actie en probeer het zelf!

De beste 4X rijders ter wereld gaan de strijd met elkaar aan op de pumptrack. Ze strijden om de punten voor de officiële 4X World Cup ranking. Ervaringsdeskundige en Wereldkampioen Mountainbike (2013) Joost Wichman leidt de spannende races. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Papendal pump battle series
Papendal pump battle series
Papendal pump battle series

Tijdens de Pump Battle World Series liggen twee dezelfde pumptracks naast elkaar. Twee rijders staan naast elkaar aan de start, beide op een eigen track. Doel is om zo snel mogelijk het parcours af te leggen en je tegenstander te verslaan.

Tussen de officiële wedstrijden door kun je de Pumptrack zelf proberen. Dus neem je mountainbike, BMX, step of skatebord mee naar Papendal en probeer het zelf!

Pumptrack

Op het eerste oog lijkt een pumptrack op BMX-baan. Heuvels, bulten en bochten vormen een uitdagend parcours. Een pumptrack is echter niet alleen voor de BMX-fiets geschikt maar ook voor skateboards, inline-skates en stunt steps. Eigenlijk voor alles op wielen. En dat is uniek!

Op een pumptrack beweeg je je voort door een ‘pomp’ beweging te maken. Een leuke manier om je vaardigheden te ontwikkelen en het is direct een goede full body workout. Pumptracks zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Skills verbeteren én deelnemen?
Wil jij een keer een pumptrack uitproberen of je skills verbeteren? Dat kan! Of ben jij er klaar voor om de strijd aan te gaan met andere pumptrack rijders? Klik dan hier voor meer info.

pump track

Vragen?

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Contact

Bijbehorende tags

Pumpbattle