Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

BMX Biketrial en Flatland

Spectaculaire stunts!

Als je geen genoeg kunt krijgen van het BMX-spektakel dan is het zeker een aanrader om te komen kijken bij Rick Koekoek en Dez Maarsen. Deze fietskunstenaars laten je ongelofelijke stunts zien in de disciplines Biketrial en Flatland. Kom naar de demo’s en neem deel aan een clinic.

Papendal flatland bike trial
Papendal flatland bike trial
Papendal flatland bike trial

Biketrial
Bij Biketrial ga je met een speciale fiets zonder zadel over uiteenlopende hindernissen. Rick Koekoek is één van de bekendste rijders van Nederland. In deze discipline heeft hij meer dan 300 prijzen gewonnen. In 2014 haalde hij het Guinness World Record met zijn “Highest Bunny hop”. Kom naar een demo van Rick en sta versteld! Volg een clinic en leer de beginselen van het Biketrial. Naast balansoefeningen wordt er aandacht geschonken aan stuurtechniek en het lezen van secties. Het enthousiasme van Rick is aanstekelijk, hij weet iedereen enthousiast te krijgen voor deze mooie sport.

Flatland
BMX Flatland is een vorm van freestyle BMX. Bij deze discipline voeren BMX’ers tricks uit op een vlakke ondergrond. Er zijn dus geen schansen of andere obstakels. Bij de tricks kun je denken aan combinaties van verschillende posities en rotaties van de fiets of het stuur achter elkaar. Dez Maarsen is één van Nederlands beste BMX Flatland rijders. Op 2 en 3 mei kun je hem #OpPapendal zijn tricks zien doen. Probeer het zelf tijdens een clinic en krijg tips van Dez.

Vragen?

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Contact

Bijbehorende tags

Biketrial Flatland