Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Snelle toegevoegd aan line-up

15/03/2019
Snelle toegevoegd aan line up FRAMED Festival op 11 en 12 mei

De Nederlandse rapper Snelle komt 12 mei naar het FRAMED Festival dat plaats vindt op Papendal, tijdens de UCI BMX Supercross World Cup. Snelle is onder zijn echte naam Lars Bos nog student aan de Herman Brood Academie, maar zijn artiestennaam is tekenend voor zijn carrière. Als student heeft hij al een gouden plaat binnen weten te slepen voor zijn plaat Scars. Zijn album Beetje bij Beetje behaalde dit voorjaar de tweede plaats in de Nederlandse album Top 100.

Op zondag staan ook Maan en Bokoesam op het podium, terwijl Navarone en Vinchenzo voor zaterdag 11 mei zijn vastgelegd voor Framed Festival. Framed Festival kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin, met onder andere Urban Sports & Dance. Speciaal voor de kids worden ook BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery battle en een stormbaan te vinden. De eerste dag van Framed Festival is gratis toegankelijk.

Maan behoeft vrijwel geen nadere introductie. Ze kwam, zag en overwon tijdens de zesde editie van The Voice of Holland in 2016 en sindsdien is zij niet meer weg te denken van de Nederlandse poppodia en is ze regelmatig terug te vinden in de vaderlandse hitlijsten. Onlangs behaalde ze samen met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey nog de Nummer 1-positie in Nederland met de single ‘Hij is van mij’. Op 4 en 5 mei vervult Maan de rol van ambassadeur van de vrijheid.

Navarone uit Nijmegen maakte afgelopen jaar gebruik van de mogelijkheid om als band deel te nemen aan The Voice of Holland. En niet zonder succes. De band timmert al meer dan tien jaar aan de weg en heeft al veel festivals op hun cv staan, maar The Voice heeft de naamsbekendheid meer vergroot. Vinchenzo begon al op zeer jonge leeftijd aan zijn zangcarrière. In 2012 nam hij deel aan de The Voice Kids en vijf jaar later eindigde hij bij de volwassen versie als derde. In 2018 ontving hij een 100% NL Award in de categorie ‘Talent van het jaar’.

Bokoesam is een vertegenwoordiger van de razend populaire groep rappers en hiphoppers die Nederland momenteel kent. Hij is sinds 2015 een terugkerende gast in de Nederlandse hitlijsten, waarbij hij vaak samenwerkingen met collega’s als Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Jonna Fraser aangaat. Tijdens Framed Festival staat hij solo op het podium. Naast bovengenoemde artiesten staan ook nog diverse DJ’s, regionale bands en singer-songwriters op het programma.

De combinatie van Framed Festival en de UCI BMX Supercross World Cup zorgt drie dagen lang voor een optimale mix van sport en entertainment #OpPapendal. Het evenement is de laatste twee jaar door de internationale wielerunie UCI uitgeroepen tot Best Event van het jaar, mede door de unieke combinatie van muziek, cultuur, entertainment, food en topsport. Bovendien is Papendal voor 2021 aangewezen als organisator van de Wereldkampioenschappen BMX.

Uitgelicht

Maan

Uitgelicht

Bokoesam

Uitgelicht

Navarone

Uitgelicht

Vinchenzo

Uitgelicht

Snelle

Bijbehorende tags

Framed Festival Muziek