Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Papendal en Albert Heijn slaan handen ineen rondom Framed Festival

18/03/2019
Bij 22 vestigingen in Nederland

Albert Heijn en Papendal zijn de samenwerking aangegaan rondom het Framed Festival. Bij 22 vestigingen van Albert Heijn kun je vanaf vandaag tot en met 3 mei 2019 sparen voor een 2e kaartje gratis voor het Framed Festival, inclusief toegang tot de zittribune van de UCI BMX Supercross World Cup. Elke winkel stelt ook een VIP-arrangement voor vier personen beschikbaar met als klap op de vuurpijl een meet & greet met de TeamNL BMX’ers.

Rebecca Goei van Papendal: “We hebben in 2018 een eerste stap gezet in de samenwerking met Albert Heijn. Dat is ons allebei erg goed bevallen, vandaar dat we nu met 22 vestigingen in zee gaan. Wij vinden het bijzonder dat we op deze manier iets kunnen doen voor de mensen in onze naaste omgeving.”

Thijs de Bruijn van Albert Heijn: “Papendal is een mooie en betrokken partner. Ik ben ook blij met de uitbreiding van de actie richting onze medewerkers. Het loont de moeite om iets extra’s te doen, want de meest originele winkels krijgen ook nog eens vier VIP-kaarten. Het is dus niet alleen leuk voor onze klanten.”

Framed Festival
Framed Festival vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei. Framed kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin. Onlangs werd de komst van Maan, Bokoesam, Snelle, Navarone en Vinchenzo aangekondigd. Speciaal voor de kids worden BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery battle, bubble voetbal en een stormbaan te vinden. Nieuw dit jaar is de Urban Ground, met spectaculaire dance battles. De eerste dag van Framed Festival is gratis toegankelijk.

UCI BMX Supercross World Cup
Direct naast het festivalterrein vindt er gelijktijdig ook een spectaculair topsportevenement plaats; de UCI BMX Supercross World Cup. Tijdens de UCI BMX Supercross World Cup gaan Nederlandse toppers op eigen bodem de strijd aan met de wereldtop. De UCI BMX Supercross World Cup is een topsportevenement bij uitstek. Zowel op zaterdag 11 als op zondag 12 mei wordt een complete World Cup-ronde verreden. Framed festival tickets geven gratis toegang tot dit topsportevenement.

Kijk op Framedfestival.nl/ah voor meer informatie, de deelnemende vestigingen en alle actievoorwaarden.

 

Bijbehorende tags

Albert Heijn Framed Festival