Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Framed Festival pakt uit met Maan, Bokoesam, Navarone en Vinchenzo

Terug

Op 10, 11 en 12 mei tijdens BMX Supercross World Cup #OpPapendal
Framed Festival pakt uit met Maan, Bokoesam, Navarone en Vinchenzo

Maan en Bokoesam (zondag 12 mei) en Navarone en Vinchenzo (zaterdag 11 mei) zijn vastgelegd voor Framed Festival. Het festival vindt plaats op 10, 11 en 12 mei op Papendal gelijktijdig met de UCI BMX Supercross World Cup. Framed Festival kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin, met onder andere Urban Sports & Dance. Speciaal voor de kids worden ook BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery battle en een stormbaan te vinden. De eerste dag van Framed Festival is gratis toegankelijk.

Maan behoeft vrijwel geen nadere introductie. Ze kwam, zag en overwon tijdens de zesde editie van The Voice of Holland in 2016 en sindsdien is zij niet meer weg te denken van de Nederlandse poppodia en is ze regelmatig terug te vinden in de vaderlandse hitlijsten. Onlangs behaalde ze samen met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey nog de Nummer 1-positie in Nederland met de single ‘Hij is van mij’. Op 4 en 5 mei vervult Maan de rol van ambassadeur van de vrijheid.

Navarone uit Nijmegen maakte afgelopen jaar gebruik van de mogelijkheid om als band deel te nemen aan The Voice of Holland. En niet zonder succes. De band timmert al meer dan tien jaar aan de weg en heeft al veel festivals op de CV staan, maar The Voice heeft de naamsbekendheid meer vergroot.

Vinchenzo begon al op zeer jonge leeftijd aan zijn zangcarrière. In 2012 nam hij deel aan de The Voice Kids en vijf jaar later eindigde hij bij de volwassen versie als derde. In 2018 ontving hij een 100% NL Award in de categorie ‘Talent van het jaar’.

Bokoesam is een vertegenwoordiger van de razend populaire groep rappers en hiphoppers die Nederland momenteel kent. Hij is sinds 2015 een terugkerende gast in de Nederlandse hitlijsten, waarbij hij vaak samenwerkingen met collega’s als Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Jonna Fraser aangaat. Tijdens Framed Festival staat hij solo op het podium. Naast bovengenoemde artiesten staan ook nog diverse DJ’s, regionale bands en singer-songwriters op het programma.

De combinatie van Framed Festival en de UCI BMX Supercross World Cup zorgt drie dagen lang voor een optimale mix van sport en entertainment #OpPapendal. Het evenement is de laatste twee jaar door de internationale wielerunie UCI uitgeroepen tot Best Event van het jaar, mede door de unieke combinatie van muziek, entertainment, food en topsport. Bovendien is Papendal voor 2021 aangewezen als organisator van de Wereldkampioenschappen BMX.

Bijbehorende tags

Framed Festival Muziek