Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Kunstbende

Kunstbende is hét platform voor talent van 13 t/m 18 jaar. Veel artiesten hebben hun eerste stappen gezet bij Kunstbende, zoals Nielson, Kalvijn en Martin Garrix.

Jongeren doen mee in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Via voorrondes door het hele land stromen de 100 beste acts door naar de finale op het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam op 27 juni 2020. Daarna worden ze door een persoonlijke coach klaargestoomd voor een optreden in de area van Kunstbende op Lowlands én een ander groots podium, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

Maar voor het zover is staat er een selectie van deze jonge artiesten uit Gelderland hier op Framed. In een creatieve mini-area van Kunstbende op de Urban Grounds ontdek je het aanstormend talent, dat in pure, ongepolijste vorm, acte de présence geeft.

Een omgebouwde brandweerwagen fungeert als podium voor singer-songwriters, bands, spoken word artiesten en DJ’s. Een mobiele tribune staat voor een open podium. Let’s Dance! De Rabokeet met Bendesessies staat tot ieders beschikking om in te jammen. Let’s play together!

Kunstbende Gelderland maakt onderdeel uit van Cultuur Oost. Talentontwikkeling en een podium geven aan jonge urban kunstenaars is een belangrijk doel. Framed is hier een prachtige plek voor, waarbij de sport een geweldige schakel is om meer publiek te bereiken.

Bijbehorende tags

Framed Festival Side events