Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Music

Geniet van verschillende muziekstijlen!

Ook dit jaar weer staan er toffe muzikanten en dj’s op het programma; zowel grote namen als lokaal en internationaal dj-talent. Op het terrein is de hele dag een fijne festivalvibe met lekkere beats.

Luxor Live
Luxor Live programmeert een groot aantal evenementen per jaar. En dit jaar staat ook Framed Festival op de planning. Dit jaar bestaat de muzikale invulling uit bekende artiesten, lokale acts van singer, songwriters en DJ’s uit de urban culture.

Contest
Met een DJ contest is Luxor Live op zoek naar aanstormend talent. In de stoere containers op het festival gaan dj’s de strijd aan achter de draaitafel. Wij willen opkomende talenten een kans bieden om een plek te veroveren op het grote podium van het Framed Festival. Uiteraard dienen de genres wel passend te zijn bij de urban culture van het festival.

Workshops
Met behulp van samenwerkingspartners Luxor Live, Cultuur Oost en Kunstbende gaan deelnemers onder begeleiding van een dj zelf aan de slag met een dj set. Een inspirerende workshop met veel fun, muziek en actie. Iedereen leert de basis skills van het dj’en, zoals beatmatchen en mixen.

Get framed! #OpPapendal tijdens #FramedFestival. Binnenkort volgt hier meer info over het programma.

 

Bijbehorende tags

Muziek