Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Festival info

Hét festival van Arnhem

Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de Supercross hun kunsten vertonen vind je een heus festivalterrein. Wat kun je verwachten? Een weekend vol goede muziek van live bands, singer songwriters en DJ’s. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens, maar ook heerlijke steenoven pizza’s en de lekkerste friet. Geniet van heerlijke biertjes onder het genot van diverse activiteiten en lekker eten.

Uitgelicht

Muziek

De lekkerste beats

Uitgelicht

Rollende keukens

Ambachtelijke gerechten

Uitgelicht

Side events

Voor jong en oud

Muziek

Op het Framed Festival vind je verschillende muziekstijlen. Voor elk wat wils. Framed festival brengt je de beste lokale acts, maar sluit na afloop van de races ook elke avond af met live muziek op een gaaf podium. Op het terrein is de hele dag een fijne festivalvibe door mobiele muzikale acts of lekkere beats van dj’s.

For food & beer lovers
Smokin’  bbq’s, real American burgers en ambachtelijke streekgerechten. Op Framed vindt je een uitgebreid aanbod van diverse gerechten van de mooiste rollende keukens uit het land. Het aanbod varieert van een simpel frietje of pizza tot uitgebreide maaltijden van de bbq. En al die lekkere gerechten spoel je natuurlijk weg met een heerlijk speciaalbiertje van de tap. Proef en geniet op het foodcourt en aan de bar bij Framed Festival.

Wat is er nog meer te doen naast muziek en eten?
Framed Festival is meer dan muziek en eten. Een uitgebreid randprogramma waar ambacht centraal staat. Binnenkort maken we het randprogramma weer bekend. Houd de site goed in de gaten. Check ook het uitgebreide daredevil kidsprogramma. Jij komt toch ook op hét leukste festival voor jong en oud!

BMX Supercross, De Ronde van Arnhem en nog veel meer!

BMX Supercross Worldcup
Kom kijken naar de UCI BMX Supercross #OpPapendal! Juich onze nationale helden toe maar geniet ook van de andere internationale toppers!

De Ronde van Arnhem
Deze toertocht is een perfecte opwarmer voor fietstochten in Limburg, de Ardennen of de Alpen. Met de 95, 130 en 160 km routes ga je door één van Nederlands mooiste natuurgebieden: Nationaal Park de Veluwezoom. Een nieuwe lus voert je door hartje Arnhem zónder dat je ergens stil komt te staan voor verkeerslichten.

Pump Battle Series
Ook dit jaar wordt de Pump Battle World Series – 4X Pro Tour verreden #OpPapendal tijdens de BMX Supercross. De beste 4X rijders ter wereld gaan de strijd met elkaar aan op de pumptrack. Ze strijden om de punten voor de officiële 4X World Cup ranking. Ervaringsdeskundige en Wereldkampioen Mountainbike (2013) Joost Wichman leidt de spannende races

Bijbehorende tags

Festival Side events