Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Festival info

Hét festival van Arnhem

Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de Supercross hun kunsten vertonen vind je een heus festivalterrein. Wat kun je verwachten? Een weekend vol hiphop en scheurende gitaren. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens. Geniet van heerlijke biertjes onder het genot van diverse activiteiten en lekker eten.

Uitgelicht

Muziek

De lekkerste beats

Uitgelicht

Rollende keukens

Ambachtelijke gerechten

Uitgelicht

Side events

Voor jong en oud

Muziek

Van hip hop tot scheurende gitaren. Framed festival brengt je de beste lokale acts, maar sluit  na afloop van de races ook elke avond af met grote namen op een gaaf podium. Op het terrein is de hele dag een fijne festivalvibe door mobiele muzikale acts of lekkere beats van dj’s.

For food & beer lovers
Smokin’  bbq’s, real American burgers en ambachtelijke streekgerechten. Op Framed vindt je een uitgebreid aanbod van diverse gerechten van de mooiste rollende keukens uit het land. Het aanbod varieert van een simpel frietje of pizza tot uitgebreide maaltijden van de bbq. En al die lekkere gerechten spoel je natuurlijk weg met een heerlijk speciaalbiertje van de tap. Proef en geniet op het foodcourt en aan de bar bij Framed Festival.

Wat is er nog meer te doen naast muziek en eten?
Framed Festival is meer dan muziek en eten. Een uitgebreid randprogramma waar ambacht centraal staat. Binnenkort maken we het randprogramma weer bekend. Houd de site goed in de gaten. Check ook het uitgebreide dare devil kidsprogramma. Jij komt toch ook op hét bevrijdingsfestival voor jong en oud!

BMX Supercross, Holland Classic en nog veel meer!

BMX Supercross Worldcup
Kom kijken naar de UCI BMX Supercross #OpPapendal! Juich onze nationale helden toe maar geniet ook van de andere internationale toppers!

Holland Classic Wielerevent
Een fantastisch wielerevent met wielren- en MTB-tochten van diverse afstanden door prachtig Gelders landschap. Afhankelijk van de vorm van de dag kun je één of meerdere lussen fietsen. Na elke lus kom je terug #OpPapendal waar je kunt besluiten een tweede lus te fietsen of waar je kunt pauzeren en rondneuzen op de Bike Expo.

Pump Battle Series
Ook dit jaar wordt de Pump Battle World Series – 4X Pro Tour verreden #OpPapendal tijdens de BMX Supercross. De beste 4X rijders ter wereld gaan de strijd met elkaar aan op de pumptrack. Ze strijden om de punten voor de officiële 4X World Cup ranking. Ervaringsdeskundige en Wereldkampioen Mountainbike (2013) Joost Wichman leidt de spannende races

Bijbehorende tags

Festival Side events