Koop tickets nu

Zomervreugde gaat Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

RegiOdes

Zaterdag 25 en zondag 26 september

In RegiOdes aan Gelderland brengen jonge makers uit de spoken word, hiphop en popcultuur de identiteit van de Gelderse regio’s in vijf audiovisuele kunstwerken tot leven. Door de ogen van de jongeren wordt de Gelderse identiteit verbeeld met urban arts, dans en muziek. RegiOdes promoot Gelderland en haar regio’s én bevordert de samenwerking in de regio tussen de urban scene, filmmakers en culturele instellingen. RegiOdes is een initiatief van de provincie Gelderland in het kader van Gelderland Talent Stage.

EastWave – Achterhoek

De Achterhoek en hiphop: twee begrippen die niet lijken te rijmen. Onzin natuurlijk, want het oosten zit bomvol urban. En daar is Eastwave – een collectief van zo’n twintig artiesten, producers en andere creatievelingen – het levende bewijs van. Tot nu toe staat de teller al op twee evenementen, een gezamenlijk album, meerdere videoclips en een kledinglijn. And there is much more to come.

 

Lynn Kools – Rivierenland

 Lynn Kools is het talent uit Rivierenland. Samen met haar ukelele kan ze de hele wereld aan. Ze zingt al haar hele leven, maar sinds enkele jaren schiet ze als een raket omhoog. Ze is nog maar 16, maar heeft inmiddels bijna 13.000 volgers op Instagram. Ze reisde ook al af naar Berlijn om op te treden op een ukelelefestival. Ze speelt eigen nummers, maar ook covers. Binnenkort komt haar eerst album uit.

 

Jesse Laport – Gelderland

Jesse Laport is Dichter des Gelderlands én Stadsdichter van Arnhem, en is al lang geen onbekende meer binnen de wereld van woorden. Zo trad hij al op tijdens festivals als Lowlands en Pukkelpop, voert hij veel opdrachten uit voor bedrijven en de overheden en houdt hij zich bezig met talentontwikkeling. Via het open podium Tapschrift weet Jesse door heel Nederland jongeren een plek te bieden om zich te ontwikkelen. Jesse schrijft van Spoken Word en gedichten tot liedjes en theater.

 

Ibrah – Arnhem – Nijmegen

In elke beweging die hij maakt, zie je hoe groot talent hij is. Ibrah is een danser uit Arnhem met een groot gevoel voor ritme. Oorspronkelijk komt hij van de andere kant van de oceaan, waar hij zijn eerste bewegingen op muziek maakte. Niet alleen zijn gevoel voor ritme, maar ook als art director en choreograaf weet Ibrah naam te maken. Bij Theater a/d Rijn is hij een van de makers die programma maakt.

 

La-Tete – Veluwe

Deze geboren Frans-Congolese rapper/tekstschrijver is opgegroeid in Wageningen en put veel inspiratie voor zijn teksten uit zijn jeugd en levenservaringen uit deze omgeving. De stad Wageningen betekent veel voor La-Tete, omdat dit naast de stad waar hij getogen is, ook de Stad van de Bevrijding is en vrijheid een belangrijk thema in zijn persoonlijke leven, maar ook als rapper is.

Bijbehorende tags

Dance