Koop tickets nu

Zomervreugde gaat Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Bereikbaarheid

Routebeschrijving

Adresgegevens
Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal. Wanneer je het terrein oprijdt, volg je de borden naar jouw eindbestemming.

Plan jouw route naar Papendal!

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. Reis je op vrijdag naar Papendal dan kun je vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). Je hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein.

Breng Flex
Misschien is de Breng Flex service iets voor jou? Voor maar €3,50 haalt Breng Flex je op bij iedere bushalte in Arnhem, Velp of Roozendaal om je vervolgens naar Papendal te brengen (of omgekeerd natuurlijk). Je moet de bus dan wel even via de app of telefonisch aanvragen.

Breng Flex is elke dag van de week beschikbaar tijdens deze uren:
maandag – vrijdag           06.30 – 24.00 uur
zaterdag                              08.00 – 24.00 uur
zondag                                09.00 – 24.00 uur

Meer informatie over Breng Flex via: https://www.brengflex.nl/.

Taxi

Wil je niet afhankelijk zijn van de bus? Pak dan een taxi. In slechts tien minuten brengt de taxichauffeur je naar Papendal. We hebben zelfs een ‘Papendal-taxi’, deze kun je reserveren via de receptie van ons hotel. De Papendal-taxi rijdt tussen 07.00-24.00u van en naar de Sonsbeekzijde van Centraal Station Arnhem.

Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid een taxi nemen. Bijvoorbeeld via Taxi Linsen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 026 364 0000. Wij raden je aan om de taxi in ieder geval een uur van te voren te reserveren, vermeld duidelijk dat het om een ‘Papendal-taxi’gaat.
De kosten bedragen  €12,50 per persoon per rit.

Afstand dichtstbijzijnde luchthavens naar Papendal

Schiphol : 98 km
Weeze: 85 km
Eindhoven airport: 86 km

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid