Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Vrijdagmiddag­borrel

Gezellige afsluiting van de werkweek!

Luid met ons het weekend in op vrijdag 10 mei! Heb jij zin in een gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s? Kom dan naar de Framed Festival borrel en geniet van diverse drankjes en hippe hapjes. Natuurlijk onder begeleiding van een lekkere beat. Ervaar de festival vibe en je weekend is begonnen!

Wanneer?

Op vrijdag 10 mei vanaf 15.00 uur

Waar?

Bij het Framed Festival op het evenemententerrein #OpPapendal

Bankra Bike Soundsystem Framed Festival Papendal
Indian Roast Framed Festival Papendal

Niet alleen maar eten en drinken

Want er is meer! Aan het einde van de middag kan men genieten van BMX-spektakel, dan starten de trainingen voor de BMX Talenten Cup Papendal. De echte competitie barst los later op de avond als de BMX-talenten van 15 jaar en ouder de strijd met elkaar aangaan op de BMX Supercrossbaan. Toegang tot de tribune is gratis.

Ook je kids zijn trouwens van harte welkom! Zij kunnen zich uitleven op de daredevil kids playground. Speciaal voor de jonge waaghalzen: van stormbaan tot pumptrack! En als je zelf ook niet kunt stilzitten, maak dan een rondje over het mountainbike behendigheidsparcours of daag je collega uit op de pumptrack!

De borrelaanbieding

  • Losse consumptiemunten verkoop op terrein voor €2,50 per munt
  • Afname munten in de voorverkoop op rekening organisatie
    (vanaf 50 munten, €2,00 per munt)

De toegang tot het Framed Festival is gratis op vrijdag 10 mei. Wil je gebruikmaken van de munten voorverkoop? Stuur dan een mail naar Melissa van Delft.

Bijbehorende tags

#Borrel