Koop tickets nu

Beer, bbq, beats en bikes! Get Framed #OpPapendal

Papendal logo diapositief

Albert Heijn spaaractie

Terug
Spaar mee! En ontvang een 2e festival kaartje gratis

Let op: de verkregen actiecode kaartjes, die je na inlevering van de volle spaarkaart hebt ontvangen, zijn tot en met 8 mei 2019 online inwisselbaar. Daarna is het niet meer mogelijk om je actiecode te verzilveren voor een e-ticket. 

Kom  naar Framed Festival 2019! In het weekend van 10 t/m 12 mei 2019 kun je #OpPapendal weer terecht voor de nodige dansjes, hapjes, drankjes en uiteenlopende activiteiten voor jong & oud! Maar vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het topsportevenement, direct naast het festival terrein; De UCI BMX Supercross World Cup. Juich TeamNL naar de overwinning!

Een greep uit alles wat je kan doen; muziek, food, urban sports & dance, kids playground, archery battle, bubble voetbal, fifa e-games, BMX wedstrijden kijken, rolstoelbasketbal, zweefmolen en nog veeeeeel meer!

Krijg hier jouw 2e kaartje gratis >

 

Line up 2019; Maan, Navarone, Vinchenzo, Snelle & Bokoesam! Be there!

Hoe werkt de spaaractie?

Spaar jij mee voor een 2e festivalkaartje gratis? Dit is wat je moet doen;

Vanaf 18 maart 2019 kun je bij deelnemende Albert Heijn vestigingen sparen voor een 2e festival kaartje gratis! Een kaartje voor het Framed Festival geeft ook toegang tot de zittribune van de  officiële UCI BMX Supercross World Cup. Je ontvangt een spaarkaart bij één van de deelnemende vestigingen van de Albert Heijn. Bij elke € 15,- aan boodschappen ontvang je een zegel. Bij 10 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg jij jouw 2e kaartje t.w.v. € 15,- gratis!

Actievoorwaarden

Let op: de verkregen actiecode kaartjes, die je na inlevering van de volle spaarkaart hebt ontvangen, zijn tot en met 8 mei 2019 online inwisselbaar. Daarna is het niet meer mogelijk om je actiecode te verzilveren voor een e-ticket. 

Vanaf 18 maart t/m 3 mei 2019 ontvang je 1 Framedzegel bij iedere €15 euro aan boodschappen bij de deelnemende vestigingen. Bij 10 Framedzegels heb je een volle spaarkaart en ontvang je het 2e Framed festivalkaartje t.w.v. €15,- gratis. Dit kaartje geeft ook toegang tot de zittribune van de UCI BMX Supercross World Cup. Volle Framed spaarkaarten kun je van 21 maart t/m 8 mei 2019 alleen inleveren aan de kassa van de deelnemende vestigingen. Volle Framed spaarkaarten kunnen niet verzilverd worden op het festivalterrein. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Framed Festival en de UCI BMX Supercross World Cup. Er zijn speciale kinderkaarten voor kinderen tot 1.40m.  Volle Framed spaarkaarten kunnen niet in combinatie met Air Miles worden verzilverd. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties met Framedkaarten. Losse Framedzegels en spaarkaarten met minder dan 10 Framedzegels zijn niet inwisselbaar. Volle Framed spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld of een andere waarde compensatie. Er is geen restitutie mogelijk op reeds aangeschafte Framedkaarten. De deelnemende vestigingen en Papendal behouden zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. De deelnemende vestigingen behouden zich het recht voor om Framed spaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen te weigeren. Kijk op Framedfestival.nl/ah voor meer informatie, de deelnemende vestigingen en alle actievoorwaarden.

Krijg hier jouw 2e kaartje gratis >

 

 

Deelnemende Albert Heijn vestigingen;

AH Doorn, AH Driebergen, AH Drieslag, AH Elst, AH Groningensingel, AH Klarendal, AH Lawick van Pabstraat, AH Oosterbeek, AH Presikhaaf, AH Renkum, AH Rhenen, AH Rozet, AH Schuytgraaf, AH Veenendaal, AH Velp, AH Velperbuitensingel, AH Wageningen, AH Wijk bij Duurstede, AH XL Arnhem

Bijbehorende tags

Actie BMX Framed Festival Spaaractie